Főmenü

Apák napja - Szent József év

Dátum: 2021. 11. 30 15:19:40 Szerző: lut
A Szent József emlékévhez csatlakozva "Apák napi" sportdélutánt szerveztünk. A rendezvényen néhány édesanya és testvér is jelen volt, akik buzdították, lelkesítették a csapatokat, de a főszerep az apukáké volt, akik gyermekeikkel együtt versenyeztek és mérték össze erejüket, tudásukat különböző játékos és ügyességi versenyszámokban a Sportcsarnokban és az iskolában. Játékos KVÍZ feladatokat oldottak meg, ismerkedtek a helytörténettel. A délutánt a tornateremben váltóversennyel, floorball-játékkal és kötélhúzással zártuk. Értékes időt töltöttünk együtt és új élményekkel gazdagodtunk.
Az apák napja keretén belül lehetőség nyílt arra, hogy az apukák megtekintsék gyermekeik rajzos alkotásait, mely kettejük meghitt kapcsolatát ábrázolja.
„A Szent Családot utánozva újra fel kell fedeznünk a család nevelői értékét: a szereteten kell alapulnia, amely mindig újjáépíti a kapcsolatokat és a remény távlatait nyitja meg. A családban akkor lehet őszinte közösséget megtapasztalni, amikor a család az ima otthona, amikor az érzelmek komolyak, mélyek és tiszták, amikor a megbocsátás érvényesül a viszályok felett, amikor a mindennapi élet keserűségét megédesíti a kölcsönös gyengédség és az Isten akaratára történő derűs ráhagyatkozás. Ily módon a család megnyílik arra az örömre, amelyet Isten mindazoknak megad, akik tudnak örömmel adni.” (Ferenc pápa)
Fotógalériánk megtekinthető az alábbi linken:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=altalanosiskola.szentmargit&set=a.3077889382491002
Szent István Katolikus Technikum és Gimnázium
© 2011-2024 Katolikuskeri.hu
Az oldal 0.038 másodperc alatt készült el 26 lekéréssel.
Memória használat: 475.55 kb
Katolikuskeri.hu
Verzió 1.0
Készítette: Tehetséges tanulóink 😊
Kiadás dátuma: 2019. 01. 01